0
Votes
Undo
  1. Weekend Warrior
  2. Ye Olde Workshoppe
  3. Friday, 08 March 2019
  4.  Subscribe via email
Not possible to join website with pc. Only smartphone now and then but not every page.

It says:
This site cannot provide secure connection
http://Www.oghf.org.uk has sent an invalid response

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR

This problem started yesterday.....
No changes as far as I know done on pc's or phone...
Comment
There are no comments made yet.
TubeSlayer
Council Member
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hi Warrior. I have the same problem to a degree. With the same message. I can get on here with my phone and with my work laptop. But not easily on my home PC.. I did manage it Wednesday, but I had to delete all the cache and browser history. And then turn my Modem off and back on again. And it worked. But the next time I turned it on, (Last night) I had the same problem. I didnt have time last night to look into it properly. But will do tonight. I think its something to do with Windows 10 as I don't have that on my Laptop. But will find out tonight.
Comment
There are no comments made yet.
[wax]
Game Server Admin
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
No problem on my pc running Win 7 :D
Comment
There are no comments made yet.
RogerRabbit
Council Member
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Make sure the address reads https://www.oghf.org.uk/ and not just www - the HTTPS:// is required
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Adres is right
And on windows 7 pc I have same problem.
Comment
There are no comments made yet.
TubeSlayer
Council Member
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Ok... I will look in to it tonight when I get home. (9pm uk time).. I have to do it myself so will let you know..

Cheers Tube

Ps.. Check the site hasn't somehow got onto your Pc's Firewall blocklist as well. (Some whizzkid in our office has just said that to me. ) :D
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I found in a similar case then when I used a different web browser it worked for me. Like if your using Microsoft explorer go to bing or google then try it.
Comment
There are no comments made yet.
TubeSlayer
Council Member
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Sorry. Didn't get home till really late...

Had another quick go tonight.
I deleted the Browser History. Cache history and cookies.. ie Control shift delete in IE.. This will also get rid of all your prefixed passwords etc. So don't do that if you don't want all you prefixes to disappear. I then also disconnected the Modem both power and data feed. Stuck it back on again after 2 minutes. And I got to our site. But it was hit and miss as it didn't work the 2nd time. But did the 3rd. The 4th time it failed but worked on the reload.
Need more time to find a proper solution.:D
Comment
There are no comments made yet.
ad3y
Game Server Admin
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I've also had difficulty but with both my pc win7 and my smartphone not had time to look into it but does seem to have cleared it's self at the moment
Comment
There are no comments made yet.
TubeSlayer
Council Member
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Pretty sure this is a Modem or Router issue. Every time I power cycle it. (Turn the router off, unplug everything, wait a minute. Then re-plug everything in and power up) It works.. But as I said before, only once or twice. So not sure at the moment tbh.
Comment
There are no comments made yet.
Thrasher
OGHF Tag Wearer
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Strangely enough, no problems with the webby on the mac...
Comment
There are no comments made yet.
ad3y
Game Server Admin
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
seems to be settled now not getting any issues not had to restart any kit
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Managed to get on the site with PC (win10) via IE by clicking on in cache.....
Not really the normal way, but whatever does the job I supose…. :)
Have been searching in firewall lists…..didn t find anything offcourse….Was a miracle I found the firewall list. :D
Don t know if next time it will work again…
Even with Phone I need to push refresh button 3 or 4 times before page loads...
Comment
There are no comments made yet.
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
heard on the server today there are other with same problem…
Maybe the last brewser updates higher level of security?
Comment
There are no comments made yet.
TubeSlayer
Council Member
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I too can't get our up using my home router atm. I have use my phones 4g. Really weird.
Comment
There are no comments made yet.
robbyy
Council Member
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I informed Flaty about web connection issue , we will see if he can find some solution how to fix it :)
Comment
There are no comments made yet.
Cyclops
Game Server Admin
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Got the same issues, cant get on webby at home, but no problem using McDonalds free wifi :D :D :D
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.